SuperrFranky
SuperrFranky

SuperrFranky

Последователи

Последно добавени

Последното дело на Черкасов (2023) БГ субтитри
Последното дело на Черкасов (2023) БГ субтитри SuperrFranky 17 Прегледа • 4 месеца .

⁣Годината е 1981, а следователят Иван Петрович Черкасов се забърква в сложен случай, който изпитва недоволството на началството. Неговият опит и умения не са достатъчни за новите технологии, а заплашванията с пенсиониране стават все по-реални. Но Черкасов не може да си представи живот като пенсионер и осъзнава, че старее, пропуска важни детайли.
В отдела се появява млад следовател, който внушава със своите компютърни умения и въвежда нови технологии, включително детектор на лъжата. Черкасов решава да се оттегли, но преди това решава да приключи последния си случай. Колегите не са убедени, че новакът може да замени опитния следовател, и началството е ядосано.
Черкасов е отстранен от делото, но скоро разбира, че е станал потенциална жертва на издирвания убиец. Осъзнава, че съпругата и децата му са в опасност, и решава да ги защити. Независимо от отстранението си, той се включва в разследването и се впуска в опасната игра, където последният му случай става и последната му надежда за справяне с убиеца и защита на семейството си.

Обратима Реалност (2022) БГ субтитри
Обратима Реалност (2022) БГ субтитри SuperrFranky 16 Прегледа • 4 месеца .

⁣Историята се развива в свят, в който хората могат да избягат от реалността и да изживеят невероятни приключения чрез виртуалните приложения на компанията "Нов живот". Потребителите могат да разчистят сметките си с омразни шефове, да участват в романтични срещи и да изпитат адреналинови спортове, без да преживеят реални последствия.
Обаче в един момент в ярките виртуални приключения на потребителите започват да се появяват техните скрити комплекси и страхове, превръщайки забавлението в плашещ кошмар. Виновни се предполага че са антивиртуалисти, които се опитват да върнат хората в реалния свят, където могат да изживеят истински емоции.
Михаил, виртуален полицай, получава задачата да разследва този проблем и да спечели доверието на Вики, служител на "Нов живот", за която се смята, че подкрепя антивиртуалистите. Всеки опит на Михаил да разкрие истината усложнява разследването и връзката му с Вики. Границата между виртуалното и реалното започва да изчезва, а следователят сам става главен заподозрян в сценария.

Повелителят на ветровете (2023) БГ субтитри
Повелителят на ветровете (2023) БГ субтитри SuperrFranky 28 Прегледа • 4 месеца .

⁣Фьодор Конюхов, известният руски пътешественик, който е преодолял земните полюси, океански простори и върхове на най-високите планини, взима решение да се изправи пред най-голямото си предизвикателство досега. Този път той решава да обиколи Земята с балон с горещ въздух, напълно сам. Въпреки подготовката на опитен екип, предвиждането на всички опасности в екстремните условия, които го очакват, е практически невъзможно.
Конюхов се изправя пред сериозни предизвикателства, когато балонът му попада в центъра на ураган. Оставен без възможност за комуникация и практически лишен от сън, той се изправя пред безмилостните сили на природата. Почти лишен от въздух, той е принуден да продължи напред, единственият начин да се върне при тези, които обича. Този уникален подвиг изисква несравнено мъжество и решителност, доказвайки, че Конюхов е готов да преодолее всяко предизвикателство в името на своите пътешествия.

Спаска - 2 сезон (2023) БГ субтитри
Спаска - 2 сезон (2023) БГ субтитри SuperrFranky 7 Прегледа • 4 месеца .Анна Спаская е криминален следовател в град Сочи. Тя привлича вниманието си не само със своята руса коса, но и с острия си ум и силен характер. Анна е жена, която следва принципите си, без да се страхува да изглежда скучна или да се подчинява на началниците си. Тя знае как да се справя с престъпниците и да управлява своите подчинени.
Най-важното за Анна е, че винаги успява да намери неочевидни версии във всяко заплетено дело и да забележи скрити подробности. Нейната професионализъм няма цена, а проницателността й идва от баба й, Инеса Аркадиевна. В личния й живот всичко изглежда наред на пръв поглед: богатият съпруг, който й носи кафето в леглото, я моли да напусне опасната си работа. Въпреки това, нещата са много по-сложни отколкото се вижда на повърхността.

Първи отдел 3 (2023) БГ субтитри
Първи отдел 3 (2023) БГ субтитри SuperrFranky 15 Прегледа • 4 месеца .

⁣Юрий Брагин, старши следовател по особено важни дела и полковник от правосъдието в Русия, продължава своята служба в първи отдел на второ следствено управление. Той се занимава с разследването на заплетени и сложни случаи в Северозападния регион. В същото време съпругата му Вера решава да напусне съдебната система и стане адвокат, което предизвиква конфликт в техните отношения. Юри, привикнал да изпраща престъпници зад решетките, не разбира съпругата си, която сега защитава измамници и убийци.
Миша Шибанов, опитен инспектор от углавно издирване, също преживява значителни промени в живота си. Той среща "любовта на живота си" - успешната бизнесдама Олга. Въпреки успешната кариера в полицията, Миша започва да цени семейния комфорт и дори мисли за напускане на службата. Все пак, той не осъзнава, че разследването на смъртта на престъпния бос Сергей Радулов, наричан "Дъгата", ще има непредвидими последици. Честният полицай се изправя пред труден избор между личния живот и служебния дълг.

Тайната на Лилит (2021) БГ субтитри
Тайната на Лилит (2021) БГ субтитри SuperrFranky 11 Прегледа • 4 месеца .

⁣Лера Горская, известна като Лилит, е главната героиня в популярно телевизионно шоу, където проявява своите изключителни способности и бързо решава трудни загадки. Зрителите обичат Лилит и вярват в нейната уникална дарба. В един момент обаче, по време на следващата задача в предаването, Лилит прави ужасно откритие. В изоставен кладенец открива тялото на убита студентка, свързана с професор Молочни.
Този неочакван обрат изненадва не само зрителите, но и водещия на шоуто. Капитан Рошчин предприема разследване, а Лилит се включва в усилията за откриване на убиецът. В хода на разследването тя открива престъпника, но той не се предава лесно. Убиецът подава намек, че разполага със загадъчна тайна за Лилит и принуждава я да влезе в опасна игра, която може да промени всичко.

Няма да се сбогуваме (2018) БГ субтитри
Няма да се сбогуваме (2018) БГ субтитри SuperrFranky 7 Прегледа • 4 месеца .

⁣Октомври, 1941 година. Напредва голямата германска армия, насочена към град Калинин (днес Твер), в стремежа си да отвори пряк път към Москва. В града само две хиляди души, лишени от танкове и артилерия, се опитват отчаяно да го защитят. Единствената надежда за задържане на врага е свързана с петата стрелкова дивизия, чиито ешелони са планирани да преминат през гара Калинин.
Обаче диверсантите, решени да предотвратят този премин, са готови на всичко. Майор Павел Сисоев, началник на гарнизона в Калинин, изправя срещу себе си трудностите на опазването на реда и спокойствието в града. Парадоксално, той се оказва под заподозрение като съучастник в диверсионните планове на врага. Несъмнено, Сисоев се бори с всички сили, за да предотврати вражеските диверсии и да спаси града от настъплението.

Бизон: Делото Манекенти (2023) БГ субтитри
Бизон: Делото Манекенти (2023) БГ субтитри SuperrFranky 6 Прегледа • 4 месеца .

⁣Москва, 1974 година. В периода на "ерата на Брежнев", когато благосъстоянието на съветските работници изглежда процъфтява, под повърхността се задвижват събития, които ще предизвикат разпада на империята след 15 години. В една съдбовна есенна вечер по време на премиерен спектакъл в Дома на моделите, водещата фотомодел Мила Никанорова е открита обесена. Следователят на МУР, известен като Кирил Бесонов или "Бизон", решава да се включи в разследването.
Постепенно се разкриват мрачни тайни, криещи се зад бляскавата фасада на Дома на модата. Въпреки външния блясък, здравните процеси в обществото и социалните проблеми започват да проникват в най-скритите ъгли на съветската структура. Бизон разкрива пастта от интриги и корупция, които ще пролее светлина върху несправедливостта и разрушителните сили, действащи зад кулисите на модната индустрия и обществото като цяло.

Покажи повече