fakuro
fakuro

fakuro

Последователи

Последно добавени

Осман - Епизод 148 (Бг Субтитри)
Осман - Епизод 148 (Бг Субтитри) fakuro 15 Прегледа • 13 часа .

⁣Гледай ⁣Осман - Епизод 148 (Бг Субтитри) онлайн безплатно във VTube7.com

Васил Левски - Пълен разказ за последните му часове с проф. Пламен Митев
Васил Левски - Пълен разказ за последните му часове с проф. Пламен Митев fakuro 6 Прегледа • 15 часа .

⁣Година: 2024
Жанр: Документален
Автор: БНТ
Държава: България
Времетраене: 00:34:44

Аудио: Българско

Сюжет: ⁣Разговорът с професор Пламен Митев се фокусира на детайлния анализ на събитията, които са се разиграли около последните дни на Васил Левски. В този контекст, професор Митев разглежда теориите на Захари Стоянов и Николай Хайтов за последните мигове на Апостола. Анализира се и периодът от последните дни на Димитър Общи, което допълнително разяснява контекста на времето и обстоятелствата, в които са действали революционерите.
Относно съдбата на тленните останки на Левски, те са прехвърлени многократно преди да бъдат открити в София. Професорът разяснява, че гробът на Левски е намиран в различни части на България, преди те да бъдат пренесени и погребани на мястото на днешния паметник в центъра на София. Роднините на Левски считат, че това е правилното място за неговия паметник, тъй като историческите доказателства и свидетелствата подкрепят вярата, че точно там са погребани неговите останки.

Живите мъртви: Тези, които живеят - Епизод 1 [Бг Субс]
Живите мъртви: Тези, които живеят - Епизод 1 [Бг Субс] fakuro 13 Прегледа • 21 часа .

⁣Жанр: Драма, Ужаси, Фантастика
Държава: САЩ
Година: 2024
Времетраене: 63 минути
Режисьор : Бърт, Бърти Илуд
В ролите: Данай Гурира, Тери О'Куин, Андрю Линкълн, Андрю Бачлър, Крейг Тейт, Матю Джефърс, Брийда Уул
Сюжет: ⁣Сериалът проследява епичната сага на известните герои Рик и Мишон, които са разделени от огромни разстояния и поставени пред невъзможни предизвикателства, изобразявайки тяхната променяща се същност. В свят, разтърсен от конфликти със зомбита и борба сред живите, двамата трябва да преосмислят своите взаимоотношения - дали са противници или партньори, оцеляващи или пълнокръвни хора. Въпросът дали разделението ги превръща в бездушни зомбита или ако възстановят връзката си, ще възкръснат ли отново, стои в центъра на интригата. Любовната им история е още един елемент от загадката, който трябва да бъде разкрит.

Avatar: The Last Airbender Аватар: Повелителят на четирите стихии Episode 1
Avatar: The Last Airbender Аватар: Повелителят на четирите стихии Episode 1 fakuro 96 Прегледа • 4 дни .

⁣Историята се развива в свят, където четирите нации – Вода, Земя, Огън и Въздух, съществуват в хармония под покровителството на Аватара, владеещ мощта на всички елементи. Всичко се променя, когато Огнената нация започва война и унищожава номадите на Въздуха, с цел да завладее света. С надеждата изгубена, светът очаква появата на новия Аватар, за да възстанови мира.
Сред този хаос, младият номад на Въздуха, Аанг, последният от своя род, се събужда и осъзнава своята съдба да бъде следващият Аватар. С помощта на младите представители на Водното племе, Юга Сока и Катара, Аанг се отправя на опасно пътешествие, за да спаси света от Огнения лорд Озаи. Неговата мисия не е лесна, тъй като принц Зуко е на петите му, готов да го залови. За да постигнат целта си, те трябва да се обединят с много съюзници и да възстановят мира между нациите.

Терминатор 3: Бунтът на машините (2003) BG AUDIO
Терминатор 3: Бунтът на машините (2003) BG AUDIO fakuro 7 Прегледа • 9 дни .

⁣През последното десетилетие Джон Конър помогна в предотвратяването на настъпването на деня на Страшния съд, спасявайки човечеството от масовото унищожение. Сега, на 25 години, той живее извън системата - без дом, кредитни карти, мобилен телефон или работа. Неговото съществуване е напълно изтрито от записите, без възможност да бъде проследен от Скайнет - мрежата от машини, които поробиха света.
Обаче, мрачните сенки на бъдещето се сблъскват с него в образа на T-X, най-съвършената убийствена машина-киборг на Скайнет досега. Изпратена назад във времето, за да завърши работата, която нейният предшественик T-1000 не успя да изпълни, тя съчетава безмилостността на машина с човешката си обвивка.
Единствената надежда за Конър е Терминаторът, загадъчният му предишен преследвач. Заедно те трябва да преодолеят технологичното съвършенство на T-X и да предотвратят отново деня на Страшния съд... или да се изправят срещу края на цивилизацията.

[Bg Sub] Шейк от шоколад и мляко / Choco Milk Shake Episode 07
[Bg Sub] Шейк от шоколад и мляко / Choco Milk Shake Episode 07 fakuro 15 Прегледа • 9 дни .

⁣На 20-годишна възраст Чонг У загубва родителите си и живее сам, работейки почасово в заведението на вуйчо си. Един ден, двама непознати посещават дома му и твърдят, че са неговите домашни любимци Чоко и Милк! На практика обаче, тези двама се оказват прероденото куче Чоко и котката Милк, които Чонг У е отгледал като дете, но след трагичен инцидент ги е изгубил.
Пристигането на двамата изпълва Чонг У с нова надежда и поставя началото на пътешествието му в търсене на любовта.

[Bg Sub] Шейк от шоколад и мляко / Choco Milk Shake Episode 06
[Bg Sub] Шейк от шоколад и мляко / Choco Milk Shake Episode 06 fakuro 13 Прегледа • 9 дни .

⁣На 20-годишна възраст Чонг У загубва родителите си и живее сам, работейки почасово в заведението на вуйчо си. Един ден, двама непознати посещават дома му и твърдят, че са неговите домашни любимци Чоко и Милк! На практика обаче, тези двама се оказват прероденото куче Чоко и котката Милк, които Чонг У е отгледал като дете, но след трагичен инцидент ги е изгубил.
Пристигането на двамата изпълва Чонг У с нова надежда и поставя началото на пътешествието му в търсене на любовта.

Терминатор 2: Страшният Съд (1991) BG AUDIO
Терминатор 2: Страшният Съд (1991) BG AUDIO fakuro 9 Прегледа • 9 дни .

⁣Режисьорът Джеймс Камерън създава продължение на култовия филм "Терминатор", като връща в екшъна Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън. В новата история машините на Скайнет създават ужасяващия Терминатор от серията Т-1000 с цел унищожение на сина на Сара, Джон Конър. Съпротивата от бъдещето изпраща свой безмилостен воин - Терминатор (Шварценегер), за да защити момчето и да предотврати унищожението на хората от страна на машините.

Терминатор (1984) BG AUDIO
Терминатор (1984) BG AUDIO fakuro 11 Прегледа • 9 дни .

⁣Арнолд Шварценегер изиграва великолепно свирепа и безжалостна машина за убиване в този филм, която представлява сериозна заплаха за бъдещето на човечеството. Режисьорът Джеймс Камерън представя този филм като "гениално замислено и дръзко приключение" (според Boxoffice), което напрежава атмосферата и не ви оставя да дишате.
Сюжетът се развива през 2029 г., когато гигантски суперкомпютри завладяват планетата силено решени да изтрият човечеството. За да постигнат този цел, те изпращат в миналото непобедим киборг - Терминатор. Неговата мисия е да убие Сара Конър - жената, чийто нероден син ще се превърне в единствената надежда за оцеляване на човечеството, като променя миналото.

Валериан и градът на хилядите планети (2017) BG AUDIO
Валериан и градът на хилядите планети (2017) BG AUDIO fakuro 15 Прегледа • 9 дни .

⁣Действието се развива в далечния XXVIII век, където двама космически специални агенти, Валериан и Лорелин, се изправят пред мисия на удивителния кораб Алфа. Този кораб е дом на стотици хиляди същества от всички краища на Галактиката. Въпреки че операцията започва като обикновена, тя се превръща в подозрително дело, а специалните агенти стават неволни участници в междугалактически заговор. Сега Валериан и Лорелин трябва да открият кой е решил да завземе властта в Града на Хилядите Планети. Тяхната мисия е да защитят Вселената от надигащата се опасност.

The Colour Room / Цветна стая (2021) BG AUDIO
The Colour Room / Цветна стая (2021) BG AUDIO fakuro 10 Прегледа • 11 дни .

⁣През 1920-те години в Англия, в индустриалния център на страната, една млада и целеустремена работничка от името Кларис Клиф променя лицето на работното място във фабрика за керамични изделия. Тя излъчва енергия и има безброй идеи за цветове и форми, които бързо привличат вниманието на ексцентричния собственик на фабриката, Коли Шортър. Смелостта и иновативността й й позволяват да счупи стъкления таван и да внесе революционни промени в работната среда, което не само променя динамиката на фабриката, но и подчертава важността на нейната роля в този индустриален свят.

Dolittle / Доктор Дулитъл (2020) BG AUDIO
Dolittle / Доктор Дулитъл (2020) BG AUDIO fakuro 18 Прегледа • 12 дни .

⁣Преди седем години, доктор Джон Дулитъл загубва съпругата си и се оттегля в имението си, заедно с множеството екзотични животни, които го обграждат. Неговата изолация обаче бива нарушена, когато младата кралица заболява сериозно, налагайки му да се отправи на пътешествие до мистичен остров в търсене на лек. В това епично приключение, той се сблъсква със стари врагове и среща нови и чудати създания. С подкрепата на самообявения чирак, една тревожна горила, ентусиазирана патица, циничен щраус и оптимистична полярна мечка, както и вироглав папагал, който е негов най-доверен съветник, Дулитъл възвръща своята духовитост и кураж по време на пътуването си.

Street Kings / Улични крале (2008) BG AUDIO
Street Kings / Улични крале (2008) BG AUDIO fakuro 11 Прегледа • 12 дни .

⁣Романистът Джеймс Елрой изразява възгледа си за Лос Анджелис като място, където дори слънцето не може да проникне в най-мрачните улици. В този град, известен с ангелите си, моралните ценности се борят да оцелеят в обществото. "Улични крале", под режисурата на Дейвид Айър, разкрива Лос Анджелис, но не този от пощенските картички - той представя града като място на противоречия и трагични последици, където защитата и уязвимостта се преплитат в непредсказуем танц.

Най-търсеният човек / A Most Wanted Man (2014) BG AUDIO
Най-търсеният човек / A Most Wanted Man (2014) BG AUDIO fakuro 6 Прегледа • 12 дни .

⁣Филмът "Най-търсеният човек" е базиран на бестселъра на Джон льо Каре и се развива в Хамбург, Германия, в наши дни. Сюжетът се фокусира върху загадъчния мъж, наполовина чеченец, наполовина руснак, който излиза сред ислямската общност на града, изпитвайки нужда от помощ и стремейки се да върне незаконно придобитото си наследство от баща си руснак. Личността му е пълна загадка - дали е жертва, крадец или дори екстремист, готов да се превърне в унищожител? В този интригуващ сюжет са замесени британски банкер и млада адвокатка, които се стремят да го защитят. Всички те са под постоянното наблюдение на умен и безмилостен ръководител на тайния немски шпионски отдел, който се опитва да сглоби пъзела, докато се бори срещу времето.

Един за друг (14.02.2024) - част 2
Един за друг (14.02.2024) - част 2 fakuro 13 Прегледа • 12 дни .

⁣⁣Телевизионното предаване "Един за друг" е базирано на израелския риалити формат "Power Couple" и е станало изключително популярно в различни държави като Бразилия, Южна Африка, Португалия, Китай, Индия и други.

Един за друг (14.02.2024) - част 1
Един за друг (14.02.2024) - част 1 fakuro 10 Прегледа • 12 дни .

⁣Телевизионното предаване "Един за друг" е базирано на израелския риалити формат "Power Couple" и е станало изключително популярно в различни държави като Бразилия, Южна Африка, Португалия, Китай, Индия и други.

Храна ООД (2008)
Храна ООД (2008) fakuro 8 Прегледа • 14 дни .

⁣Филмът проследява различни аспекти на хранителната индустрия, като ни насочва към нов поглед върху това, което консумираме. В първата част, фокусът е върху индустриалното производство на месо, където се разкрива нечовешкото отношение и неустойчивостта на практиките, свързани с производството на пилешко, говеждо и свинско месо. Във втората част, вниманието се пренасочва към индустриалното производство на зърнени култури и зеленчуци, особено акцентирайки върху царевицата и соята. В заключителната трета част, филмът излага икономическата и правната мощ на водещите корпорации в този сектор. Те се обвиняват в осигуряването на евтини, но не качествени храни, като се разкрива масовата употреба на химикали като пестициди и торове, които са петролни деривати. Също така се подчертава популяризирането на нездравословни хранителни навици сред населението.

Сапфир - Епизод 22 (Бг Субтитри)
Сапфир - Епизод 22 (Бг Субтитри) fakuro 43 Прегледа • 14 дни .

Гледай ⁣Сапфир - Епизод 22 (Бг Субтитри) онлайн безплатно във VTube7.com

Скрий ме - Епизод 15 (Бг Субтитри)
Скрий ме - Епизод 15 (Бг Субтитри) fakuro 51 Прегледа • 16 дни .

Гледай ⁣Скрий ме - Епизод 15 (Бг Субтитри) онлайн безплатно във VTube7.com

Сякаш няма утре - Епизод 1 (Анонс)
Сякаш няма утре - Епизод 1 (Анонс) fakuro 32 Прегледа • 17 дни .

Гледай ⁣Сяшак няма утре - Епизод 1 (Анонс) онлайн безплатно във VTube7.com

Покажи повече