В утрешния епизод на "Откраднати мечти": Айше се съгласява да се омъжи за Доган (12 септември)........

Научи повече

11/09/23  •  50 Прегледа

Новини
turkbg avatar

В следващия епизод на турския сериал "Откраднати мечти", който ще се излъчи утре, на 12 септември, гледачите ще бъдат забъркани в още по-интригуващи събития. Ето какво може да очакваме:

В епизод номер 72, Доган се обръща към Айше и я изненадва, като й предложи брак. Той признава, че е готов да се ожени за нея, за да я "отсрами" и баща й да не я заведе обратно в Германия.

Левент, от своя страна, решава да се обърне към Мерием и я пита дали има други причини, освен Йомер, за да се върне в имението. Мерием не дава ясен отговор, оставяйки въпроса без разяснение. Все пак, Аслъ подслушва техния разговор, което може да доведе до неприятни последици.

Левент се готви да изрази чувствата си към Мерием, но в този момент се появява Аслъ и прекъсва техния разговор. Този инцидент довежда до оттегляне на Мерием.

Междувременно, Текин и Мелис разработват план, включващ използването на малкия Йомер, с цел да разделят Левент и Мерием.

Айше не може да забрави хубавите моменти, преживяни с Джемил. Въпреки че той я търси, тя отклонява повикванията му.

С времето Левент все повече се привлича към Мерием, но тя се държи дистанцирано към него.

Джемил посещава дома на Айше, но тя му казва, че всичко между тях е приключило. Тя моли шефа си да я освободи от работата и да не я търси повече, тъй като се приготвя да замине за Германия при баща си.

Мелис се намесва и заплашва Мерием, докато тя е сама в кухнята.

Сафие съветва Айше, че единственият изход за нея е да приеме предложението за брак на Доган.

Левент обсъжда своите чувства с Джемил и планира да се изповяда пред Мерием. Джемил забелязва странното поведение на Айше и се загрижава за нея.

Текин нарежда на Дурмуш да отвлече Йомер от имението. Всички тези интриги и събития се развиват в следващия епизод на "Откраднати мечти", който обещава да бъде напрегнат и изпълнен с емоции.

0 Коментара
Няма открити коментари

Препоръчани публикации