Jungmin от NCT NEW TEAM пропуска дебюта поради здравословни проблеми, групата ще продължи с шестима членове....

SM Entertainment обяви новини относно дебюта на NCT NEW TEAM и избора на Jungmin като дебютиращ член...

04/10/23  •  86 Прегледа

Новини
Izuma avatarSM Entertainment обяви новини относно дебюта на NCT NEW TEAM и избора на Jungmin като дебютиращ член. Преди това бяха потвърдени членовете на групата и планирано беше турне, което трябваше да започне на 8 октомври.

Обаче, поради здравословни причини Jungmin спря репетициите и другите дейности, за да се съсредоточи върху лечението си. Семейството му и медицинският екип обсъдиха възможността той да участва в предстоящите официални дейности.

След дълбоко обмисляне и като здравето на Jungmin беше определено като главен приоритет, решено беше той да не се присъедини към NCT NEW TEAM и да се съсредоточи изцяло върху възстановяването си. Той ще продължи да тренира и да се лекува, с цел да се върне в добро здраве и да започне нови дейности в бъдеще.

SM Entertainment изразява съжаление, че това предизвика тревога сред феновете, които подкрепяха дебюта на Jungmin. Групата NCT NEW TEAM ще продължи със своите дейности с шестима членове. Те работят усилено, за да впечатлят феновете и се молят за техната подкрепа и разбиране.

SM Entertainment благодари на феновете за тяхното разбиране и подкрепа.

0 Коментара
Няма открити коментари

Препоръчани публикации