Условия за ползване


Като използвате или посещавате нашия сайт, вие се съгласявате с тези условия и всички бъдещи изменения.

Условия могат да бъдат променени по всяко време и Вие се съгласявате да бъдете обвързани със всички промени и ревизии.

Ако не сте съгласни, не използвайте нашия сайт.
Нашият уебсайт позволява качване, споделяне и общ преглед на различни видове съдържание, което позволява на регистрирани и нерегистрирани потребители да споделят и гледат видео съдържание.

Уебсайтът може също да съдържа определени връзки към уебсайтове на трети страни, които по никакъв начин не са собственост или контролирани от нас.

Ние не носим отговорност за съдържанието, декларациите за поверителност, практиките на уебсайтове на трети страни.

Не можем да цензурираме или редактираме съдържанието на сайтове на трети страни. Вие потвърждавате, че ние не носим отговорност за каквато и да е отговорност, произтичаща от използването на уебсайтове на трети страни.

Вие се съгласявате, че няма да публикувате никакво съдържание, което е незаконно, тормозещо, вредно, заплашително, злонамерено, клеветническо, нецензурно, насаждащо омраза или расово обвързано.

Вие също така се съгласявате, че няма да публикувате, качвате или публикувате какъвто и да е материал, който съдържа вируси или код, предназначен да унищожи, наруши, ограничи функционалността на сайта или да наблюдава нечии компютър.

Вие се съгласявате, че няма да публикувате съдържание, което изобразява незаконна дейност или изобразява акт на жестокост към животни.

Вие се съгласявате да не използвате нашия сайт по начин, който би ни изложил на наказателна или гражданска отговорност.

Изпращайки видеоклип на нашия сайт, вие се съгласявате, че няма да изпращате детска порнография, защитена с авторски права, нито да изпращате материали, които са неприлични, незаконни, клеветнически, насилствени или насърчават омразно поведение, ще се счита за престъпление.