Следва

Автоматично пускане

Руби Гилман: Тийн кракен (2023) БГ Аудио Трейлър

14 Прегледа • 17/03/23
Сподели
Вграждане
GamerClips
GamerClips
7 Последователи
7
Категория: Кино / Филми

⁣Това лято се гмурваме в загадъчния свят на морската простор с анимационната екшън комедия Руби Гилман: Тийн кракен . На 30 юни основателите на Шрек и Как да си дресираш змей DreamWorks Animation ще ни отведат на ново, приказно странствуване, което ще ни срещне с могъщия Кракен – голям и застрашителен звяр, чудовище за всеки транспортен съд... Всъщност, по какъв начин ви хрумна това? Кракените са величествени създания и благородни пазители, които от генерации бдят в океана и ни защищават от най-вероломната и рискова морска гад... русалките. Да, тъкмо тези русалки.

Руби Гилман: Тийн кракен е необикновено занимателна и затрогваща история, която ще ни потопи надълбоко в бурните води на учебното заведение и тийнейджърството и ще ни запознае с 16-годишната Руби Гилман, която открива, че ориста ѝ, очакваща я дъното на океана, е по-велика от всичко, за което е мечтала.

Сладка и непохватна, Руби е типичният тийнейджър и обезверено желае да се впише измежду връстниците си в гимназията Ошунсайд, само че през множеството време се усеща невидима. Помага по математика на момчето, в което е влюбена скрито, само че наподобява, той ѝ се възхищава само поради нейните фрактали. На всичкото от

горната страна не може да излиза с готините деца на плажа, тъй като нейната прекомерно властна супермайка изцяло ѝ е забранила даже да се допира до водата. Но когато Руби нарушава това най-важно предписание, тя схваща, че е част от легендаренeн кралски жанр кракени и ориста ѝ е да наследи трона от нейната баба – Кралицата боец на Седемте морета.

Кракените са се заклели да пазят океаните от суетните, жадни за власт русалки, които водят война с тях от епохи, което изправя Руби пред сериозен проблем. Оказва се, че Челси – красивото и известно ново момиче в учебно заведение, е точно русaлка и Руби би трябвало да одобри своята същинска същина и да се научи да употребява силите си, с цел да отбрани тези, които обича най-вече.

Руби Гилман: Тийн кракен е режисиран от номинирания за „ Оскар “ Кърк ДеМико (Круд), а ко-режисьор е Фарин Пърл (Круд: Нова епоха). Сценарият е дело на Пам Брейди (Саут Парк: По-голям, по-дълъг и необрязан), а продуцент е Кели Кууни Силела (Тролчета: Турнето). Ролите на български озвучават Елена Траянова, Елена Грозданова, Георги Стоянов, Августина-Калина Петкова, Боян Николов и други

Откриваме героя в дълбините

с Руби Гилман: Тийн кракен от 30 юни единствено в кината.

Покажи повече
0 Коментара sort Сортирай по

Следва

Автоматично пускане